A Wizardshoz látogatunk

2019-09-27 11:25:00

A hosszú szünetet követően nagyüzem indul be a hazai floorball pontvadászatban: a DEAC is immáron hétről-hétre pályára lép és szombaton sor kerül az első idegenbeli túrára is: a Phoenix Wizards otthonába látogatnak Nyisztor Szabolcsék.

Rangadónak is bátran lehet nevezni a ránk váró találkozót: a két csapat az utóbbi években többször is keresztezte egymás útját, döntetlenek mellett születtek győzelmek mindkét oldalon és rendszerint izgalmas ugyanakkor sportszerű csatákat vívtak a felek. A kiegyensúlyozottság az örökmérlegből is kitűnik: az eddig lejátszott 8 mérkőzésen 3-3 debreceni és varázsló győzelem került az örökmérlegbe, 2 döntetlen mellett, a gólarány pedig 43:41 a DEAC javára. Az előző szezonban veretlenek maradtunk a Wizards ellen: a debreceni 4:4-et követően Törökbálinton 10:6-ra nyertünk.

Ami a mostani mérkőzést illeti: sajnos Szabó Bence sérülése miatt szinte biztosan nem lép pályára idén, mellette pedig a Fábián-testvérek és Okos Csanád sem tud rendelkezésre állni. Bemutatkozik viszont az új igazolás Praznovszky Pál, így előzetesen vele együtt 3 kapus és 13 mezőnyjátékos áll készen a bevetésre.

A magunk részéről ezúttal is egy kiélezett, érdekes mérkőzésre számítunk, ahol fontos lesz a folyamatos koncentráció, a párharcok megnyerése és a kapuralövések pontossága. A találkozóra ezúttal is Törökbálinton kerül sor, de élő közvetítésünkkel bárhol be lehet kapcsolódni az élő közvetítésünkbe.

Salming OB I, 3. forduló:
Phoenix Wizards – Debreceni EAC
2019. szeptember 28. (szombat), 12:15
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-09-27 11:25:00

további cikkek a témában