E-sport maraton

Frissítés: 2018-08-14 10:30:58

Remekül szerepeltek a DEAC hackerek a hétvégi e-sport versenyeken. Igazán bőséges volt a felhozatal, hiszen három nap alatt négy viadalon is géphez ültek e-sport szakosztályunk legjobbjai. A „termés” több arany- és ezüstérem, valamint számos kiváló helyezés.

Pénteken CS:GO csapatunk a Boros "tuba" Bence, Török "ANS" Attila, Gyönyörű "LGN" Zsigmond, Szegedi "sultan" Zoltán, Varga "Kapon" Péter felállásban 2. helyezést ért el a LvL Up esport bárban rendezett CS:GO Maraton 5v5 versenyen.

Szombaton rendezték a IV. BarCraft Debrecen Hearthstone Bajnokságot, amelyen a DEAC-Hackers színeiben Bodnár "debmate" Máté, Lukács "Kisluxi" Csaba, Orosz "Harcipocok" Kinga és Tóth "Diaz" Norbert szállt versenybe. A verseny végén debmate emelhette fel a kupát.

Ugyancsak szombaton rendezték a LvL Up esport bárban, League of Legends játékban a LoL Maraton 5v5 versenyt, ahol Tokai-Kiss Péter alias bbyRekkles baráti társaságából álló csapatával a döntőig menetelt. Csak egyetlen csapat tudott felülkerekedni rajtuk, egy rutinos profi játékosokból (Sk1nzor, robusto, geller) álló osztag.

Vasárnap sem maradtunk verseny nélkül, hiszen ekkor került megrendezésre a LoL Maraton 1v1, ugyancsak a LvL Up esport bárban. A hackereket Tokai-Kiss Máté "Tieto" és Tokai-Kiss Péter "bbyRekkles" képviselte. A testvérpár szépen menetelt az vigaszágas rendszerben megrendezett tornán, végül az aranyérmes helyen Tieto végzett. bbyRekkles sem áll messze a döntőtől, de a vigaszág végén alulmaradt ellenfelével szemben.

Besenczi Renátó a DEAC e-sport szakosztályának szakmai vezetője egyben köszönetét fejezte ki a BarCraft Debrecennek, a LvL Up Esport Bár Debrecennek és szponzoraiknak, hogy ezek a versenyek létrejöttek, illetve, hogy az „egyetemi hackerek” részt vehettek rajtuk.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2018-08-14 10:20:00

további cikkek a témában
Responsive image
DEAC-hacker Európa élvonalában!

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-10-31 14:05:00

Responsive image
DEAC-sikerek e-sportban

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-02-19 13:39:00

Responsive image
Házidöntő e-sportban

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-04-03 09:47:00