Heti meccsajánló - hazai derbik

2018-01-19 14:19:00

Várhatóan teljes kerettel fogadja a DEAC a bajnoki címvédő Alba Fehérvár együttesét a hétvégén, az NB I/A-s kosárlabda bajnokság 16. fordulójában. Debrecenben lépnek pályára továbbá női kosarasaink, a futsalos lányok és két röplabdacsapatunk is.

Férfi kosárlabda – bajnoki vizit

A bajnoki címvédő és bombaformában lévő Alba Fehérvár együttesét fogadja a DEAC a kosárlabda NB I/A 16. fordulójában. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozón bemutatkozhat a debreceniek új igazolása, Keron DeShields is. A meccset az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban játsszák, várhatóan ezúttal is remek hangulatban.

A csapat másodedzője, Kovács Adrián – aki utánpótlás játékosként Székesfehérváron pattogtatott – összességében látványos játékot vár a DEAC-tól.- "Elképesztő formában vannak mostanában, nagyon erős a játékosállományuk. Készültünk belőlük, tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk, hogy jó mérkőzést játszunk ellenük. A múlt héten, csütörtökön játszottunk, így egy kicsivel több időnk volt magunkkal is foglalkozni, igyekszünk kijavítani a hibáinkat. Mivel az Alba szerdán még nemzetközi mérkőzést játszott, ezért talán kicsit fáradtabbak lesznek, valamint belőlünk sem volt idejük annyit készülni" – vélekedett Kovács Adrián.

Női kosárlabda – rangadóra készülnek

Hazai pályán pattogtatnak az Amatőr Női Bajnokság piros csoportjában játszó lányok is. Ők péntek 19.30-tól az előttük álló, második helyezett TFSE csapatát látják vendégül a DE Kossuth Gyakorlójának Csengő utcai sportcsarnokában.  

Női futsal – újra bizonyíthatnak

A válogatott szünet miatt a futsalos férfiak pihennek, ám a nőkre újabb kihívás vár az NB II. keleti csoportjában. Darányi Antal tanítványai szombaton 18 órától a szintén 15 pontos Szent Mihály együttesét fogadják. Igazi rangadó lesz tehát a DESOK-ban, ráadásul egy hazai győzelemmel az egyetemista lányok már csak egyetlen pontra lennének a bronzérmestől.

Női-férfi röplabda – dupla derbi

Két találkozót is rendeznek vasárnap Debrecenben, röplabdában. 14 órától előbb a lányoknak szurkolhatunk, akik a tabella második helyén tanyázó Fatum-Nyíregyházát fogadják NB II-es meccsen.

Majd 17.30-tól a fiúk lépnek pályára a negyedik helyezett Pénzügyőr SE ellen az NB I-ben. Mindkét mérkőzést a DESOK-ban rendezik.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-01-19 14:19:00

további cikkek a témában
Responsive image
DEAC-os díjazottak

DEAC * 2018-05-11 11:18:00

Responsive image
Jó meccseket játszani

DEAC * 2018-11-09 12:15:00

Responsive image
Heti meccsajánló

DEAC * 2018-02-16 13:31:00