Sikeresen zárta az évet a DEAC Karate Utánpótlása Egerben!

Frissítés: 2019-12-27 12:16:41

Az Agria Shotokan Karate Egyesület 2019. december 14-én Egerben a Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezte meg a Shotokan Karate Liga Országos Bajnokságát 30 egyesület 265 versenyzőjének részvételével.

Juhász Ferenc a Shotokan Liga ügyvezetője nyitotta meg a versenyt köszöntve a díszvendégeket, versenyzőket, edzőket és kísérőket.

Megjelent:                                                

Dr. Mészáros János a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, Aurel Patru SKDUN Világszövetség Elnöke, Hafuzi Avnija IJKA Világszövetség Elnöke, Kovács Géza Egri Városi Sportiskola Igazgatója, és Falusi Márton a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke.

A versenyen a hazaiakon kívül három ország képviseltette magát mivel Romániából, Szerbiából és Svédországból is érkeztek karatékák.

A DEAC Karate Utánpótlás Szakosztály versenyzői és eredményei:

Őri Panna Krisztina (8-9 év) kata (forma gyakorlat): 1. hely, mely helyezéssel a 1.Debreceni Shotokan Nemzetközi Kupa után két héttel másodjára hozza el Pancsi a korosztályos kata aranyat a DEAC-nak.

Őri József Béla (12-13 év) kata 2. hely, egy nagyon erős mezőnyben végrehajtott gyakorlat sorozat után holt verseny alakult ki a dobogó legfelső fokán, ahol a megismételt döntőben 0,1 pontkülönbséggel lett Jozef ezüstérmes.

Lisztes Tamara (10-11 év) kata 5 hely.

Jámbor Zsófia (16-17 év) kata 6 hely.

Bessenyei Máté (16-17 év) kata 6. hely.

ifj. Jámbor István (18-19 év) kata 5. hely, kumite (küzdelem) 4. hely.

Csapat kata gyakorlatok:

Őri J.B. – Őri P.K. – Jámbor Zs.: 5. hely.

Őri J.B. – ifj. Jámbor I. – Bessenyei M.: 2. hely.

Bessenyei M. – Hevessy Boglárka – ifj. Jámbor I.: 4. hely.

Debrecen két bírót delegált az egri karate versenyre id. Jámbor István 1. Dan és Miroszlav Petrovics 3. Dan, nemzetközi bírót, a DEAC Karate UP új igazolását.

Felkészítők: Jámborné Molnár Éva 1. Dan, Győri István 1. Dan.

 

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-12-27 12:14:00

további cikkek a témában