Fergeteges családi és futónapra készül a DEAC

Frissítés: 2019-04-25 11:09:49

>>Jótékonysági Futás - regisztráció<<

>>PROGRAM<<

Megmozgatnak, jótékonykodnak, „összekötnek” - először rendezi meg Családi és Futónapját a Debreceni Egyetem Atlétikai Club. Az idén 100 éves DEAC alighanem a város legvidámabb és legsportosabb május 1-ji programjával készül kicsiknek és nagyoknak a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban napra pontosan három hét múlva.

A szervezők célja az új kikapcsolódási lehetőséggel az, hogy bárki belekukkanthasson, milyen is az élet a Debreceni Egyetem, illetve a DEAC nagy családjában. Aki futásnak is ered, nemes célért teszi.

Ennek megfelelően beszédes szlogent választott a rendezvényhez a szervezőcsapat. Mondván, sok minden lehet az embernek fontos „DEACsalád az első”. Az egész napos vidám programsorozat május 1-jén 9 órakor kezdődik. A szervezőkminden korosztály számára kínálnak programokat. A gyerekeknek a sportolási lehetőségek mellett ugrálóvárral, arcfestéssel és „kincskereséssel” is készülnek a szervezők. A nagyobbak kipróbálhatják a ketrecfocit, petanque-ot, teqballt, a focibiliárdot, az élőcsocsót és több DEAC-os sportágat is. Emellett lesz kosárlabda büntetődobó-verseny, strandröpi és több korosztályban focibajnokság is. Az édesanyák és nagymamák zumbával „lazíthatnak”, míg az apukák és a nagypapák örömére lesz sörpong, sörcurling is (program)


A jó hangulat garantált lesz


A DEAC idei egyik kiemelt rendezvényének központi programja a jótékonysági futás, amelyet „Nem szégyen a futás, DEAC-os” szlogennel rendeznek meg az Egyetem téri campus területén. A 11 órakor rajtoló megmérettetésen az egyetemi klub alapításának évére utaló, jubileumi 1919 méteres, illetve a 3600 méteres táv közül lehet választani. A könnyen teljesíthető távok hosszából is látszik, hogy ezúttal valóban a részvétel a fontos és hasznos. Már csak azért is, mert minden nevezési díjból 500 forintot jótékonysági célra fordít a klub. Az összegyűlt adományt a Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásáért a DOTE Gyermekklinikán Alapítvány részére ajánljákfel a szervezők, tehát az indulók egészen aprócska babák egészségügyi ellátását, fejlődését támogathatják. A futásra már lehet regisztrálni kétféle nevezési díjjal – például lehet választani menő, egyedi emblémával ellátott pólót is a nevezés mellé.

A szervezők a DEAC szakosztályai és az egyetem hallgatói, dolgozói, valamint azok családtagjai mellett várják a város és a környező települések sportszerető lakóit is. A programokon bárki részt vehet, aki szívesen mozogna az egyetemi sportklub tagjaival, és szeretne eltölteni egy szép tavaszi napot gyönyörű, igényes környezetben, az Egyetemi Sportközpontban.

Minden hasznos információ és részletes programterv itt.
A futóprogramra pedig ezen a linken lehet jelentkezni.

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2019-04-10 16:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Még több DEAC a képernyőn

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2019-11-06 15:00:00

Responsive image
A DEAC ifjú tehetségei is bizonyíthatnak az ob-n

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2020-01-10 14:16:18

Responsive image
Jó helyre került a futónap adománya

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2019-05-15 13:45:00