Nézd együtt a Super Bowlt a DEAC gladiátoraival!

Frissítés: 2019-01-25 08:54:13

A Debreceni Egyetem sportklubjának amerikaifocistái közös meccsnézést szerveznek, amelyen a kilátogatók megismerkedhetnek a sportággal és a játékosokkal, kipróbálhatják tudásukat a Nemzeti Futball Liga (NFL) hivatalos játékszoftverén, és természetesen szurkolhatnak kedvenc csapataiknak az NFL nagydöntőjében.

Tom Brady, a New England Patriots irányítója ismét nekirugaszkodik, hogy megszerezze hatodik bajnoki gyűrűjét ezúttal az 53. Super Bowlon. Tavaly a Philadelphia Eagles le tudta győzni a Patriótákat. Az idei NFC-bajnok sem ígérkezik könnyű ellenfélnek. A Los Angeles Rams kerete az egyik legerősebb a Ligában, ráadásul irányítójuk, Jared Goff is remek idényt tudhat eddig maga mögött. Emellett a New England védelmének „ellenszert” kell majd találnia a Kosok sztárfutójára, Todd Gurleyre.

E két együttes izgalmasnak ígérkező atlantai párharcát tekinthetik meg a debreceniek a DEAC Gladiators amerikaifocistáival a Nagyerdei Stadionban található Red & White szurkolói kávézóban. Ám az esemény nem csak meccsnézésből áll. Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek az NFL hivatalos játékszoftverével, a Maddennel is.

Este 10 órakor kezdődik majd a Super Bowlt felvezető Trash Talk című műsor, és éjféltől indulhat az igazi szurkolás, hiszen a Tom Brady irányította New England Patriots a Jared Goff vezette Los Angeles Rams-zel méri össze erejét Atlantában. A találkozó alatt szakértői elemzéseket is hallhatnak majd a kilátogatók.

A rendezvényen a részvétel ingyenes. Kapunyitás 21 órakor.

Fotó: Ábrán Szabolcs
Grafika: Fülep Csaba


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2019-01-24 17:54:16

további cikkek a témában
Responsive image
Szabó Krisztián nemcsak a játékáról híres

Makranczi László * 2019-06-17 23:07:54