Teltház és remek hangulat a Redben

2020-02-03 21:45:28

A DEAC Gladiators amerikaifoci csapata közös Super Bowl-nézést tartott a Nagyerdei Stadion Red & White sörözőjében. Az NFL nagydöntőjét utolsó negyedbeli játékának köszönhetően a Kansas City Chiefs nyerte meg.

A Red & White-ban már évek óta szervezett körülmények között lehet megtekinteni a Super Bowlt és ez 2020-ban sem volt másképp. Ahogy az elmúlt esztendőkben, idén is teltház volt a Nagyerdei Stadion szórakozóhelyén, amely több mint 150 főt jelent. A Red vasárnap este 20-kor nyitotta meg a kapuit. Ki lehetett próbálni az NFL hivatalos játékszoftverét a Maddent, a látogatók amerikaifocis felszerelést is felpróbálhattak, valamint részt vehettek egy tippjátékban. A győztes pedig egy DEAC ajándékcsomagot vihetett haza. Az estén ráadásul különleges vendégeket fogadott a Red, hiszen a DVSE férfi vízilabda csapatának, és a DEAC jégkorongcsapatának néhány tagja is ellátogatott a helyszínre, emellett a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyre érkező Balzsay Károly szövetségi kapitány is a megtekintette a helyszínen a nagydöntőt.

A hétfő hajnalban kezdődő Super Bowlt pedig a Debreceni egyetem amerikaifocistáival nézhették együtt az érdeklődők. A párharc nagy izgalmakat hozott a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs között. Az első félidő után 10-10 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyedben a Frisco tízpontos előnyt szerzett magának, de az utolsó játékrészben a Chiefs feltámadt és három touchdownt szerezve győzött. A döntő legjobb játékosának pedig a Kansas City irányítóját, Patrick Mahomes-t választották.

A DEAC Gladiators hálás Bernáth Csabának és a Red & White-nak, hogy ismét otthont adtak a közös meccsnézésnek, és reméljük, jövőre megismételhetjük az alkalmat.

Fotók: Ábrán Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2020-02-03 21:45:28

további cikkek a témában