Elkészült a menetrend! Hazai pályán kezdenek a gladiátorok

Frissítés: 2020-01-27 09:30:52

Három hazai és három idegenbeli mérkőzés vár az alapszakaszban a DEAC Gladiators csapatára tavasszal. Március 15-én, az első játékhétvégén a Budapest Wolves második számú együttese érkezik Debrecenbe.

A tavalyi felejthető felnőtt szezont a juniorok parádés, korosztályos bajnokságban nyújtott teljesítménye feledtette. Ettől függetlenül a legnagyobbaknak is muszáj lesz olyan produktumot nyújtaniuk, amivel felül tudják múlni a 2019-es nyolcadik helyezést. Gyarmati Ottó vezényletével új edzői stáb vezeti majd harcba a DEAC-ot, amelynek a keretében is történtek változások, hiszen például a decemberi toborzó során a falember kontingens bővült. Emellett az utánpótlás keret is feltöltődött, így létszámban már pótolni tudta azokat a játékosokat a Gladiators, akik kiöregedtek.

Mint ismert, a debreceni amerikaifoci-csapat három hazai és ugyanennyi idegenbeli mérkőzést vív az alapszakaszban. A Magyar Amerikai Futball Szövetség a napokban hozta nyilvánosságra a hivatalos versenynaptárt, mely szerint a DEAC első meccsét március 15-én játssza Debrecenben, a Budapest Wolves másodikszámú alakulatával, amely ellen egyetlen győzelmét szerezte az együttes 2019-ben. Emellett április 26-án az Eger Heroes vendégeskedik a cívisvárosban, majd május 10-én a Dabas Sparks-ot fogadják a gladiátorok. Az első idegenbeli összecsapás pedig azonnal egy rangadó lesz, hiszen a Nyíregyháza Tigers vendégei lesznek a hajdúságiak március 29-én. A Gladiators az alapszakaszban a Budapest Cowbells II, illetve a Budapest Titans otthonában is vendégeskedik majd.

A hazai mérkőzések helyszíne még nem dőlt el, erről később ad tájékoztatást a csapat.

Fotók: Derencsényi István, Szolnoki Annamária

A DEAC Gladiators mérkőzései a 2020-as Divízió I. alapszakaszában:
Március 15. (vasárnap): Budapest Wolves II (hazai)
Március 29. (vasárnap): Nyíregyháza Tigers (idegenbeli)
Április 11. (szombat): Budapest Cowbells II (idegenbeli)
Április 26. (vasárnap): Eger Heroes (hazai)
Május 10. (vasárnap): Dabas Sparks (hazai)
Május 23. (szombat): Budapest Titans (idegenbeli)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2020-01-24 19:42:53

további cikkek a témában
Responsive image
Boruzs Kevin lett az év legjobb junior játékosa

Makranczi László * 2019-12-16 22:08:53

Responsive image
Ismét a Kolomposok, ismét Debrecenben

Makranczi László * 2019-10-31 14:29:32