Idén is nézze együtt a Super Bowlt a gladiátorokkal

Frissítés: 2020-01-23 08:33:41

Az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntőjét idén is a Red&White sörözőben tekinthetik meg a debreceniek. Az eseményen a DEAC Gladiators csapattagjaival is találkozhatnak a kilátogatók.

Ebben az évben sem maradhat el az NFL nagydöntője, az 54. Super Bowl. A Miamiban magyar idő szerint február 3-án hajnali fél egytől megrendezendő fináléban a Nemzeti Főcsoport bajnoka, a San Francisco 49ers és az amerikai főcsoport legjobbja, a Kansas City Chiefs mérkőzik meg egymással. Jimmy Garoppolo (49ers) és Patrick Mahomes (Chiefs) irányítók gigászi csatája felejthetetlen pillanatokat szerezhetenek azok számára, akik megtekintik a párharcot.

Ezt pedig a cívisvárosiak is láthatják, ugyanis a DEAC Gladiators a Red&White-tal együttműködve idén is közös Super Bowl nézést tart. Február 2-án 20 órától megnyitja kapuit a Nagyerdei Stadion sörözője. A kilátogatók megismerkedhetnek a helyszínen a Debreceni Egyetem amerikaifoci-csapatának játékosaival, beszélgethetnek velük és közös fotót is készíthetnek. Emellett amerikai futballista szemmel nézhetik majd a világot, ugyanis felszerelést is próbálhatnak. A vállalkozókedvűek pedig megvillogtathatják tudásukat az NFL hivatalos játékszoftverén, a Maddenen.

Este 22 órától kezdődik a Sport1-en a Trash Talk, amelyen az amerikai sportok, főleg a tojásfoci kiemelt magyar szakértői vitatják meg a két döntős csapat győzelmi esélyeit. Lesz nyereményjáték is, ugyanis a tavaly nagy népszerűségnek örvendő tippjátékot is megrendezzük, melynek győztese egy DEAC-os ajándékcsomagot vihet haza.

A Red & White is készül különleges étlappal, idén többféle franciapirítóssal, köztük vega pirítóssal is kedveskednek majd a kilátogatóknak. De emellett több népszerű rágcsálnivaló és üdítő is fogyasztható majd a helyszínen. Az eseményre a belépés ingyenes, de külön boxokat lehet foglalni telefonon (+36-70/251-6464). Várunk mindenkit szeretettel a Red-ben!

Fotó: Ábrán Szabolcs
Grafika: Fülep Csaba


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2020-01-23 07:34:12

további cikkek a témában
Responsive image
Egy harcos meccsen az utolsó percben kaptunk ki

Makranczi László * 2019-03-24 10:43:01

Responsive image
A rekordbajnokot fogadják az ifjú gladiátorok

Makranczi László * 2019-09-26 20:29:10

Responsive image
Ovisokat leptek meg a DEAC gladiátorai

Makranczi László * 2019-09-03 19:46:11