Ovisokat leptek meg a DEAC gladiátorai

Frissítés: 2019-09-03 19:46:55

A Gladiators amerikaifocistáinak egyik küldetése évről évre, hogy a gyerekeknek tegye szebbé a mindennapjait. Ezúttal a Debreceni Egyetem együttesének játékosai egy tanévkezdési akció keretében a Dombostanyai Óvodába vittek játékokat.

Mint ismert, májusban nagyszabású gyermeknapi kezdeményezésbe fogott a DEAC Gladiators, hiszen a Tündérkör Alapítvány számára gyűjtött tartós élelmiszereket. Emellett a Gyermekklinika kis betegeinek is meglepetést okozott azzal, hogy a debreceniek által felajánlott játékokat elvitték nekik. Utóbbi kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a csapat úgy gondolta, egy tanévkezdési ajándékkal meglepi a Dombostanyai Óvoda gyermekeit. A gladiátorok különböző játékokat, plüssöket, társasjátékokat és könyveket vittek a kis ovisoknak, amellyel mosolyt varázsoltak az arcukra.

Az átadáson részt vett Becsky István önkormányzati képviselő, a DEAC kosárlabda szakosztályának vezetője, aki nagy segítséget nyújtott abban, hogy a Gladiators rátalált a Dombostanyai Óvodára. Így ez az akció egyben egy „DEAC”-os összefogásnak is köszönhető. Ráadásul a kosarasok –több másik szakosztállyal együtt– májusban a tartós élelmiszergyűjtésben is tevékenyen részt vett.

Fotók: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2019-09-03 19:46:11

további cikkek a témában
Responsive image
Boruzs Kevin lett az év legjobb junior játékosa

Makranczi László * 2019-12-16 22:08:53

Responsive image
A rekordbajnokot fogadják az ifjú gladiátorok

Makranczi László * 2019-09-26 20:29:10