Meglepték a hölgyeket a gáláns gladiátorok

Frissítés: 2019-03-08 18:06:05

A Debreceni Egyetem amerikaifocistái közel 200 szál tulipánt osztottak szét a Nemzetközi Nőnap alkalmából azoknak a hölgyeknek, akik a Főépület előtti téren sétálgattak. Minden arcra mosolyt tudtak varázsolni.

Ki ha nem egy amerikaifocista tudja, hogy jobb adni, mint kapni. Ez nemcsak a pályán belülre igaz, hanem azon kívülre is. A DEAC Gladiators első alkalommal a hölgyeknek is adtak. Mégpedig tulipánokat. A debreceni együttes első alkalommal szervezett Nőnapi akciót, amely során közel kétszáz szál tulipánt osztottak szét a hölgyeknek az Egyetem téren. A felszerelésben virágot osztogató gladiátorok sokakat megleptek.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen eddig nem nagyon láttam ehhez hasonlót sportszervezetek részéről. Remélem, ezzel akár egy hagyományt is teremthetünk és jövőre más szakosztályok, csapatok is csatlakoznak hozzánk. Fontosnak gondolom, hogy egy ilyen, nagytöbbségben férfiak által űzött sportban fordítsunk egy kis figyelmet a nőkre is, mivel teljes mértékben megérdemlik és ez a nap csak róluk kell, hogy szóljon! Jó érzés volt ezen a napon mosolyt csalni az arcukra ezzel a spontán akciónkkal. Ezt azt, hiszem minden csapattársam nevében mondhatom!” – mondta Fülep Csaba, a DEAC Gladiators játékosa.

A Gladiátorok viszont nem feledkeztek meg azokról a hölgyekről sem, akik a DEAC-nál kemény munkával járulnak hozzá a sikerekhez, hiszen nekik is megszépítették a napjukat egy-egy szál tulipánnal.

Fotók: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Makranczi László
közzétéve: 2019-03-08 17:58:01

további cikkek a témában
Responsive image
Jöhet a tavalyi döntő visszavágója

Makranczi László * 2019-10-10 21:05:16

Responsive image
Parádés játékkal nyitottak az ifjú gladiátorok

Makranczi László * 2019-09-22 18:27:58

Responsive image
A sasok szárnyát is megtépnék az ifjú gladiátorok

Makranczi László * 2019-10-24 14:56:48