Szerdán a Szegedet, szombaton a Szolnokot fogadjuk

Frissítés: 2018-09-12 16:33:02

Két hazai edzőmérkőzéssel folytatja a felkészülést a DEAC kosárlabdacsapata. Bognár Kristófék szerdán 18 órától a Szegeddel, szombaton 17 óra 30 perctől a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK-val játszanak az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Berényi Sándor válogatott elfoglaltságai miatt továbbra sem számíthat a svéd Adam Ramstedtre, ellenben a múlt héten a kerethez csatlakozó Henry Dugat már bevethető lesz.

-Hiába csak felkészülési mérkőzés, a Szeged elleni találkozón egy nagyon fizikális, kemény csatára számítok, ami az Európában idén debütáló légiósainknak kifejezetten hasznos lehet. A szolnokiaknak a válogatott összetartások miatt több kulcsemberük is hiányozni fog, de ők még így is elég komoly játékerőt képviselnek. Jól haladunk a felkészüléssel, és bár még egyszer sem volt teljes a keretünk, kezd alakulni a játékunk. A két edzőmeccs célja a gyakorláson kívül, hogy Henryt beépítsük a csapatba, amivel reményeim nem lesz gond, hiszen egy jó mentalitású, rutinos játékos. –nyilatkozta Berényi Sándor vezetőedző.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-09-11 14:24:00

további cikkek a témában